HeraBeat, monitoruesi i parë portativ për rrahjet e zemrës së fetusit » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes
Përditësuar së fundmi: 09/11/2018

HeraBeat, monitoruesi i parë portativ për rrahjet e zemrës së fetusit

Share
nga Albana Mucaj
Nën 09, 2018

Shtatzënësia mund të mbahet nën kontroll edhe në shtëpi, falë teknologjive të reja. Tashmë është e mundur të monitorohen ritmet e zemrës së fetusit nëpërmjet HeraBeat, një pajisje e vogël për përdorim në shtëpi.

Pajisja mund të lidhet me telefonin inteligjent dhe me “cloud” në mënyrë që të ruajë dhe të ndajë të dhënat me profesionistët mjekësorë kompetentë.

Është e mundur të monitorohet rrahja e zemrës së fetusit në çdo kohë dhe ndarja e të dhënave me profesionistët mjekësor siguron që fetusi të marrë të gjithë vëmendjen e nevojshme mjekësore.

HeraMED është projektimi dhe zhvillimi i teknologjisë së biznesit start up, me seli në Netanya, Izrael.

Qëllimi i kompanisë, siç raportohet nga Globes, është të vendoset produkti në tregjet e Izraelit, Bashkimit Europian, Shteteve të Bashkuara dhe Australisë.

HeraMED tashmë ka marrë miratimin në Mbretërinë e Bashkuar, Izrael dhe BE dhe ka filluar përgatitjen e një aplikimi për autorizim të marketingut në Shtetet e Bashkuara.

HeraBEAT ™ integron teknologjinë e avancuar dhe saktësinë profesionale me një ndërfaqe përdorimi të thjeshtë dhe të drejtpërdrejtë.