Google zbulon fotot e para të Pixel 4
Përditësuar së fundmi: 19/06/2019

Google zbulon fotot e para të Pixel 4

Share
nga Neada Muçaj
Qer 19, 2019

Google ka zbuluar imazhet e smartfonit të ri Pixel 4 në Twitter.

Në postim përfshihen dy foto të telefonit të ri, i pajisur me një kamera katrore të ngritur në pjesën e pasme të paisjes, ndryshimi më i dukshëm krahasuar me modelet e mëparshme.

Postimi nga Google aludon se ka patur shumë interes për këtë paisje e cila ka një potencial të madh.

Telefonat Pixel janë kritikuar kryesisht për kamerat e tyre. 3 modelet e para kanë patur vetëm një kamera në pjesën e pasme, ndërkohë që Apple, Samsung, Huawei dhe shumë smartfonë kanë kaluar në dy deri në katër kamera. Google duket se ka filluar ta ndjek këtë trend me Pixel 4.

Telefonat Google Pixel janë sporti i parë i Google me versionet e reja të Androidit.

Data e lançimit ende nuk është bërë publike nga Google.

/CNN