FRYMËZO ME BUSINESS MAGAZINE!

FRYMËZO ME BUSINESS MAGAZINE

Jori Vila, OZ Marketing

Business Magazine vjen së shpejti me numrin e radhës në versionin online dhe print. Ftojmë të gjithë bizneset të bëhen pjesë e numrit të ardhshëm të revistës së vetme dedikuar sipërmarrjes, inovacionit dhe teknologjisë.

Business Magazine ndihmon dhe promovon sipërmarrësit dhe bizneset.

Që prej 2015, Business Magazine ia ka dedikuar hapësirën e saj Sipërmarrësve të rinj dhe atyre me përvojë, Inovacionit dhe Teknologjisë si dhe promovimit të Bizneseve në nivel lokal dhe kombëtar. Ajo është një dritare e rëndësishme informacioni, shkëmbimi dhe ekspertize për një audiencë që sa vjen e rritet dhe është zgjeruar duke përfshirë profesionistët e rinj, sipërmarrësit dhe njerëzit e fushave të ndryshme. Hapësira jonë e PR-it dhe reklamës është e dedikuar për të ndihmuar bizneset dhe brandet që të rriten dhe dëgjohen. Ne kujdesemi për imazhin dhe krijimin e reputacionit të bizneseve dhe produkteve, për përcjellje të saktë dhe profesionale të mesazheve dhe vlerave përkatëse, si dhe për ndërtimin e një marrëdhenie të fortë të këtyre markave me audiencën.

Pse PR është i rëndësishëm 

Materialet e shkruajtura mbi markën apo produktin mbeten përherë në internet apo në revistën fizike, duke siguruar informimin e duhur të audiencës dhe krijimin e një imazhi objektiv. Hapësirat e ndryshme të reklamave, mund të ndihmojnë në pëcjelljen e emrit, ofertave dhe mesazheve të ndryshme, por kufizimet e tyre qëndrojnë në kohë dhe në përmbajtje. Hapësira e PR në revista fizike ose online, krijon mundësinë e njohjes më të mirë të brandit nga audienca. Gjithashtu, një shkrim i mirë-menduar krijon përshtypjen e një brandi të konsoliduar, i cili i vjen publikut me informacione, deklarata dhe analiza të ndryshme, duke fituar besueshmërinë e audiencës.

Çdokush ka një histori interesante për të treguar, përfshirë ty!

Burime të ndryshme që merren me studime marketingu, tregojnë se ndërkohë që postimet në mediat sociale janë shumë pak të qëndrueshme në kohë, artikujt mbeten dhe vazhdojnë të gjenerojnë klikime në vazhdimësi. Lidheni artikullin tuaj me webfaqen, blogun apo linkun që keni nevojë.

Business Magazine do ta ndihmojë audiencën të njohë brandin tuaj dhe të kuptojë vlerën e tij në treg.

Business Magazine dhe të rejat që sjell

Platforma e Business Magazine, mund ta sjellë informacionin që keni nevojë t`i përcillni audiencës në forma të ndryshme:

Intervista (me shkrim ose video)

Bannera në web-faqen www.businessmag.al

Analiza

Artikuj PR

Njoftime të ndryshme

Postera në revistën fizike

Artikuj PR në revistën fizike.

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale