Fillimet e 14 website-eve të kompanive më të mëdha

Fillimet e 14 website-eve të kompanive më të mëdha

Fillimi gjithmonë është i vështirë, madje dhe për kompani të famshme si Amazon apo McDonald’s.

Pamja që faqet e web-it kanë sot, nuk ishte aq e sofistikuar edhe më parë.

Fatëkeqësisht nuk ekzistonin modele të mira për t’u ndjekur, prandaj dizajnerat u përpoqën vet deri në përmirësim.

Njihuni me faqet që klikoni shpesh dhe pamjen e tyre në daljen e parë:

/BusinessInsider