Upcoming events

Korrik 31, 2019

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Nëse ju doni të përmirësoni aftësitë tuaja në të folur dhe në të njëjtën kohë të merrni ide se si mund të zhvilloni organizatën tuaj, ju duhet të bashkoheni çdo të Martë me "TË RINJTË FLASIN"! (m...
Lexo më tepër