Upcoming events

Gusht 26, 2018

Pastrojmë Durrësin

Shqipëria është shtëpia ime dhe si e tillë, shoh se është pjesë e detyrës sime qytetare që të kujdesem për mjedisin. Qoftë kjo duke mos përdorur qese dhe pipëza plastike, ose duke bërë thirrje mbi çës...
Lexo më tepër
Shtator 8, 2018

Mirela Sula sjell konferencën “Ti mund të ndryshosh botën” në Tiranë

“Ti mund të ndryshosh botën” (You Can Change the World Conference) është një konferencë dy ditore nga Dr. Ervin Laszlo & Global Woman që do të zhvillohet në datat 8 dhe 9 Shtator 2018, Tiranë. (më...
Lexo më tepër
Shtator 15, 2018

TEDxTirana 2018 – Lidhshmëria

Jo shumë kohë më parë, bota nuk kishte telefona inteligjentë, tableta ose lidhje të tjera broadband. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Shtator 18, 2018

Festivali i Inovacionit vjen në Tiranë në datat 18-20 Shtator, 2018

Festivali i Inovacionit në Tiranë (Innovation Festival in Tirana), i pari i këtij lloji në rajonin tonë, përkon me Festivalin e Samitit Botëror të Torontos, Kanada, i projektuar si "Festivali i Botës ...
Lexo më tepër
Tetor 11, 2018

AllWeb Albania 2018

AllWeb është Konferenca e parë e Marketingut Dixhital në Tiranë. Organizohet që nga viti 2012 në Shkup duke mirëpritur në skenën e saj folës profesionistë nga kompani që përfaqësojnë marka të mirënjoh...
Lexo më tepër