Upcoming events

Prill 19, 2018

Shkolla Finlandeze në Tiranë – Ditë Informuese

Shkollë pa libra, shkollë pa mure. Keni dëgjuar për alternativën mësimore të Finlandës? Përveçse argëtuese ajo po rezulton ndër më të mirat në renditjet e vlerësimeve ndërkombëtare të arsimit, si ...
Lexo më tepër
Prill 19, 2018

Rëndësia që reklamimi online ka te biznesi. (START AD)

Start Ad (Biznesi juaj rritet me ne!) platfroma e marketingut online, e cila ju ofron bizneseve një mundësi reklamimi të gjerë në internet dhe mudësinë për t'u bërë një reklamë virale. (më tepër&helli...
Lexo më tepër
Prill 19, 2018

Dita e Karrierës 2018

Fakulteti i Ekonomisë ofron Mundësinë e Vitit: Je në kërkim të një mundësie punësimi? Dëshironi të njihni përfaqësues të biznesve më të suksesshme në Shqipëri? Jeni gati për një intervistë pune? ...
Lexo më tepër
Prill 20, 2018

Këndi i Programuesve të Rinj

‘Young Programmers Space’ është aktiviteti i organizuar nga Departamenti i Informatikës në FSHN, për të promovuar këtë bashkëpunim ndërmjet Departamentit dhe nxënësve dhe mësuesve të shkollave të mesm...
Lexo më tepër
Prill 21, 2018

Global Azure Bootcamp Albania

Global Azure Bootcamp është një event, i cili zhvillohet në mbarë botën për grupet e interesuara rreth Azure dhe Cloud Computing. Ky event ka për qëllim të prezantojë produktet e Azure dhe mundësitë q...
Lexo më tepër
Prill 23, 2018

Startup Grind Tirana mirëpret Ketan Makwana

Në 23 Prill, Startup Grind Tirana mirëpret mentorin dhe sipërmarrësin e suksesshëm Z. Ketan Makwana. Ketan Makwana është një folës ndërkombëtar shumë i njohur i TEDx, sipërmarrës serial dhe mento...
Lexo më tepër
Prill 24, 2018

Infocom World Albania Edicioni 9 – Përqafoni Transformimin Dixhital

Sesioni i Parë: Nga Qytetet Smart në Jetën Smart: Udhëtimi i pashmangshëm ... Një nga objektivat e ardhshme të epokës dixhitale është qyteti. Kombinimi i teknologjisë së bashku me infrastrukturën f...
Lexo më tepër
Prill 24, 2018

Misioni Ekonomik Austriak “IT & Software Services Albania”

Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e inteligjencës artificiale (AI), programimit (software engineering) dhe teknologjisë së informacionit (IT).  (më tepër…)...
Lexo më tepër
Prill 24, 2018

Ceremonia e Fillimit të Punimeve

Më datën 24 Prill 2018, në SHKODËR, Ana e Malit, Muriqan, -USAID/Albania, Embassy of Sweden in Tirana dhe CEED Albania (Center for Entrepreneurship and Executive Development), në bashkëpunim me Bashki...
Lexo më tepër
Prill 24, 2018

Fathi Abdelsalam – Ndërtimi dhe menaxhimi i një produkti hardware

Fathi Abdelsalam është një sipërmarrës social në San Jose, Kaliforni. Ai themeloi Akibah Health ndërsa mbaroi studimet pasuniversitare në Universitetin Cornell. Ekipi i tij është i angazhuar për t...
Lexo më tepër