Upcoming events

Nëntor 13, 2019

Trainim, si të ndërtoni planin e biznesit agroturistik

Trajnim profesional për të gjithë sipërmarrësit, drejtuesit dhe menaxherët e biznesit, si edhe specialistë të bankave që duan të trajnohen për teknikat më bashkohore të ndërtimit dhe implementimit të ...
Lexo më tepër
Nëntor 15, 2019

Tirana SME Week 2019: Transformimi i Ekonomisë sonë

Java Europiane e SME-ve është një fushatë që synon nxitjen e sipërmarrjes në Europë. Evente të tilla ndihmojnë sipërmarrësit ekzistues të gjejnë informacion mbi mbështetjen financiare dhe të përpiqen ...
Lexo më tepër
Nëntor 21, 2019

Startup Grind Tirana mirëpret në 21 Nëntor sipërmarrësin motivues Eglent Bici

Startup Grind Tirana mirëpret sipërmarrësin motivues Eglent Bici, në ambientet e Protik Innovation Center në datën 21 Nëntor 2019. Eglent Bici është një sipërmarrës, Investor në Real Estate, baba i...
Lexo më tepër
Nëntor 25, 2019

Si të përvetësoni aftësitë tuaja në mbledhjen e fondeve?

“Si të përvetësoni aftësitë tuaja në mbledhjen e fondeve?” është seminari i dytë në serinë e WFNA Investment Course. Pasi të mësoni bazat e pitching me Egita, do të jeni të gatshëm të mësoni nga Barba...
Lexo më tepër
Dhjetor 3, 2019

Vjen Forumi Ekonomik i Tiranës më 3 Dhjetor

Forumi Ekonomik i Tiranës do të mbahet më 3 Dhjetor në  Hotel Plaza, Tiranë. Forumi ka berë të ditur tashmë disa prej folësve të konfirmuar, të cilët vijnë nga bota e biznesit dhe e politikës.   (më t...
Lexo më tepër