Upcoming events

Tetor 18, 2018

Money Mastery Prishtina

Për herë të parë në histori, do mbahet një prezantim ekskluziv me sipërmarrësin 8-shifror dhe folësin publik ALEX MORTON, $0-$1.000.000 në moshën 25 vjeçare në Swiss Diamond Hotel (Kosovë). (më te...
Lexo më tepër
Nëntor 2, 2018

Rikthehet “Rruga drejt Suksesit”

Event-trajnimi “Rruga drejt suksesit” është një mundësi për ta çuar jetën dhe suksesin tënd në një dimension më të lartë. (më tepër…)...
Lexo më tepër