Upcoming events

Shtator 25, 2018

Bashkohu dhe ti me LibOcon 2018 në Tiranë, 26 – 28 shtator 2018

Komuniteti i LibreOffice po pregatitet për edicionin e 8-të të LibOcon, konferencës vjetore të LibreOffice që do të zhvillohet në datat 26 – 28 shtator 2018 te Ofiçina në Tiranë, Shqipëri. (më tepër&h...
Lexo më tepër
Shtator 26, 2018

Le të ndërtojmë një rrjet nervor

Nga neuronet biologjike tek ato artificiale. Një Rrjet Neural Artificial (ANN) është një paradigmë e përpunimit të informacionit që frymëzohet nga mënyra se si sistemet nervore biologjike, si psh ...
Lexo më tepër
Shtator 27, 2018

Informative Meeting – “ikubINFO Academy”

Në datën 27 Shtator organizohet takimi "Informative Meeting Academy ikubINFO" për të marrë më shumë informacion mbi Akademinë ikubINFO. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Tetor 4, 2018

Coworking Week 2018

Coworking Week është një event ku ekspertët e startup-eve nga e gjithë e Evropa mblidhen për të diskutuar ekonominë e shpërndarjes dhe të ardhmen e punës. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Tetor 11, 2018

AllWeb Albania 2018

AllWeb është Konferenca e parë e Marketingut Dixhital në Tiranë. Organizohet që nga viti 2012 në Shkup duke mirëpritur në skenën e saj folës profesionistë nga kompani që përfaqësojnë marka të mirënjoh...
Lexo më tepër
Nëntor 2, 2018

Rikthehet “Rruga drejt Suksesit”

Event-trajnimi “Rruga drejt suksesit” është një mundësi për ta çuar jetën dhe suksesin tënd në një dimension më të lartë. (më tepër…)...
Lexo më tepër