Team Albania robotics "Robot Reveal"

Team Albania robotics “Robot Reveal”

Qershor 29, 2017, 6 PM- 7:30 PM
Protik Innovation Center, Rruga Papa Gjon Pali,

Ekipi i robotikës i cili përfaqëson Shqipërinë Konkursin e Parë Inagurues të Robotikës në in Washington D.C, ka kënaqësinë t’ju ftojë në “Robot Reveal”.

Lexoni më shumë: Team Albania, grupi që do të përfaqësojë Shqipërinë në “FIRST Global Challenge” në SHBA

Ekipi ynë ka punuar shumë fortë gjatë këtyre muajve dhe ndihet më gati se kurrë. Eventi do të zhvillohet në Qendrën e Inovacionit Protik.

Ju mirëpresim ditën e Enjte, 29 Qershor në orën 6 pasdite!

Share