Upcoming events

Shtator 25, 2019

Tirana Tech Open 2019

TIRANA TECH OPEN 2019 është një organizim multi-dimensional, realizuar për nxitjen e novatorizmit e krijimtarisë në sektorin e shërbimeve të teknologjisë së informacionit gjë që vjen në përgjigje të n...
Lexo më tepër
Shtator 27, 2019

Nisma globale në mbështetje të sipërmarrëseve të reja vjen në Shqipëri 

  Techstars Global Startup Weekend Women vjen në Tiranë në datat 27-29 shtator. Tirana është bërë pjesë e Techstars Global Startup Weekend Women, një event 54-orësh që në thelb ka mbështjetjen...
Lexo më tepër
Tetor 3, 2019

Women Founders Talk

Në datën 3 Tetor 2019, ora 18:00 organizohet eventi me titull "Women Founders Talk". Katër sipërmarrëse do të bashkohen, në një diskutim të hapur mbi Investimin, Mentorimin, bootstrapping dhe si të ng...
Lexo më tepër
Tetor 4, 2019

Energy Expo & Forum 2019 – Edicioni i 3-të

Në datat 4-5 Tetor, 2019 Expocity Albania organizon me mbështetjen e Ministrisë së Infrastrukturës dhe Energjisë, edicionin e tretë të panairit dhe forumit ndërkombëtar të energjisë. Energy Expo &...
Lexo më tepër