Upcoming events

Tetor 21, 2018

UK-Albania Tech Hub 2018 – Një mundësi për startup-et e Ballkanit Perëndimor

UK-Albania Tech Hub synon të lehtësojë partneritetet dypalëshe të teknologjisë midis vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Mbretërisë së Bashkuar. Afati i fundit për aplikim është data 21 Tetor 2018. (m...
Lexo më tepër
Tetor 29, 2018

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Një trajnim dedikuar menaxhimit të një kompanie konsulence do të zhvillohet në datat 29-30 Tetor 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Nëntor 2, 2018

Rikthehet “Rruga drejt Suksesit”

Event-trajnimi “Rruga drejt suksesit” është një mundësi për ta çuar jetën dhe suksesin tënd në një dimension më të lartë. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Nëntor 9, 2018

Konventa e I-rë për Menaxherët e Shitjes – APLIKO TANI!

Mos e humbisni rastin dhe rezervoni vendin tuaj që të jeni pjesë e KONVENTËS SË I-RË TË SHITJES, VENDET JANË TË LIMITUARA! Kanë mbetur pak ditë për të rezervuar vendin tuaj në Konventën e I-rë ...
Lexo më tepër