Upcoming events

Maj 27, 2019

ICK organizon punëtori për sipërmarrësit e rinj

Fitoni shkathtësitë elementare për të themeluar një biznes nga ekspertë të fushës dhe ICK; ICK organizon një punëtori intensive, në kuadër të Techstars Startup Week, për ideatorë inovativë dhe ndër...
Lexo më tepër
Maj 29, 2019

Startup Grind Tirana mirëpret në takimin e radhës sipërmarrësen e suksesshme Donika Mici

Muaji Maj, në mbarë takimet botërore të Startup Grind, vjen me të ftuara speciale, sipërmarrëse dhe udhëheqëse të suksesshme femra. Edhe në takimin e radhës të Startup Grind Tirana që organizohet n...
Lexo më tepër
Qershor 7, 2019

Startup Live Tirana – zhvilloni startup-in tuaj

Gati për të çuar startup-in tuaj në një nivel tjetër? Runtastic, Shpock, mySugr dhe Swell – të gjitha këto startup-e të suksesshme kanë një gjë të përbashkët: Ato kanë qenë në skenën e Startup Live...
Lexo më tepër