Startup Grind Tirana mirëpret Ëngjëll Rraklli dhe Ariol Sollaku nga division5 » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Startup Grind Tirana mirëpret Ëngjëll Rraklli dhe Ariol Sollaku nga division5

Korrik 25, 2019, 17:30 - 20:30
INNOSPACE TIRANA - COWORKING - RR. PJETËR BOGDANI NR 7, 2ND FLOOR, 1010 TIRANA, ALBANIA TIRANA, ALBANIA, 1001

Startup Grind Tirana mirëpret në ambientet e Innospace Tirana në datën 25 Korrik 2019, bashkë-themeluesit e division5, Ëngjëll Rraklli dhe Ariol Sollaku.

Ëngjëll Rraklli është CEO dhe bashkë-themelues i division5. Ai ështe diplomuar për shkenca kompjuterike në Fakultetin e Shkencave të Natyrës në Universitetin e Tiranës. Duke qenë shumë i apasionuar pas startup-eve dhe gjithashtu shumë i motivuar, ai bashkë-themeloi division5 në vitin 2015, një agjenci për zhvillim softuerësh që synon të ofrojë zhvillim softueri të cilësisë së lartë për startup-et dhe korporatat në nivel global. Ai ka shërbyer gjithashtu si CTO pranë Altea Digital në Shqipëri për rreth 2 vjet që më vonë u riemërua në Smart Work. Në vitin 2017, ai themeloi TransMogul, një iniciativë shqiptare me qëllim sjelljen e risive në industrinë e Transportit & Logjistikës në Europë.

Ariol Sollaku është CTO dhe bashkë-themeluesi i division5. Ai u diplomua në vitin 2015 për shkenca kompjuterike në Fakultetin e Shkencave Natyrore, Universiteti i Tiranës. Që atëherë ai ka zhvilluar, menaxhuar dhe mbikëqyrur dhjetëra projekte duke ndërtuar një përvojë të madhe në udhëheqjen e ekipit dhe menaxhimin e projekteve. Në vitin 2014 Ariol themeloi Eestec LC Tirana një organizatë jofitimprurëse, në vitin 2015 ai bashkë-themeloi division5, një agjenci për zhvillimin e softuerëve. Ariol është gjithashtu bashkë-themelues i Transmogul një startup inovativ teknologjik në industrinë e Transportit & Logjistikë.

Startup Grind është një komunitet global i startup-ve i krijuar me qëllimin për të edukuar, frymëzuar dhe bërë bashkë sipërmarrësit nga e gjithë bota me njëri-tjetrin. Evenimenti organizohet në më shumë se 500 qytete dhe mbi 125 vende në të gjithë botën ku marrin pjesë themeluesë lokalë, inovatorë, edukatorë, investitorë të suksesshëm, të cilët ndajnë historitë e nisjes së biznesit dhe mësimet e mësuara në rrugën e ndërtimit të kompanive të suksesshme.

Intervistat mujore në Startup Grind me një të ftuar të fushës së biznesit dhe investimeve japin një mundësi të shkëlqyer për networking dhe vendosjen e lidhjeve afatgjata dhe të besueshme midis aktorëve pjesëmarrës në event. Duke parë impaktin pozitiv në dhënien e shembujve konkretë për të rinjtë që kanë ide dhe duan të katapultohen në botën e biznesit, Business Magazine ju fton të merrni pjesë dhe të shpalosni idetë tuaja, sugjerimet, inovacionin dhe të jeni pjesë aktive e komunitetit më të madh në vend të startup-eve. Për më shumë informacione ju ftojmë të vizitoni adresën StartupGrind.com.

Për të marrë biletën tuaj klikoni këtu.

Share