Upcoming events

Prill 11, 2020

Seminar “Mjeshtëria e shitjes”

Dëshironi të rritni shitjet? Dëshironi të rritni numrin e klientëve? Dëshironi të lidhni stafin tuaj me brendin? (më tepër…)...
Lexo më tepër
Maj 16, 2020

Open Source Conference Albania 2020

Konferenca Open Source Albania (OSCAL), konferenca e parë vjetore ndërkombëtare në llojin e saj në Shqipëri, do të zhvillohet për të 7-in vit radhazi, për të promovuar lirinë e softuerit, softuer ...
Lexo më tepër
Maj 28, 2020

Samiti i Startup-eve BE

Je një startup i ri sipërmarrës në kërkim të prezantimit, marrjes së njohurive profesionale dhe (më e rëndësishme) në kërkim të një cmimi të madh? Shiko kriteret më poshtë dhe apliko tani. (më tepër&h...
Lexo më tepër