Startup Grind Prishtina mirëpret ish-futbollistin Lorik Cana » Business Magazine Albania – Media Dixhitale dedikuar Sipërmarrjes

Startup Grind Prishtina mirëpret ish-futbollistin Lorik Cana

Maj 24, 2019, 15:00
Kino Armata

Startup Grind, mundësuar nga Google për Startups është komuniteti më i madh i startupeve, që vazhdimisht edukon, inspiron dhe lidh më shumë se 1.500.000 sipërmarrës në mbi 500 qytete. Startup Grind mbështet ekosistemet e startupeve në 125 vende përmes eventeve, mediave dhe partneriteteve me organizata si Google për Startups.

Të premten, më 24 maj, duke filluar nga ora 15:00, në Startup Grind Prishtina i ftuar është Lorik Cana (sipërmarrës dhe investitor). Cana është një ish-futbollist profesionist, i cili luajti në divizionet më të larta të Francës, Anglisë, Italisë, Turqisë dhe të ekipit të kombëtares shqiptare.

Pas përfundimit të UEFA Euro 2016 Cana njoftoi se do të tërhiqet nga futbolli, dhe hyri në botën e sipërmarrjes. Historia e plotë do të tregohet gjatë takimit ….

 

Share