Upcoming events

Mars 24, 2018

Blockchain për Inovacion Social – Hackathon

Entuziastë të teknologjisë Blockchain, ky event është për ju! Bashkë mendojmë të kalojmë një të shtunë duke ideuar zgjidhje për Shqipërinë e shqiptarët, nëse është e mundur bazuar mbi teknologjinë Blo...
Lexo më tepër
Mars 28, 2018

Konferencë studentore – Globalizimi ekonomik & sfidat e të rinjve

Grupi i studentëve "United student" ju fton që të bëheni pjesë e konferencës studentore "Globalizimi ekonomik dhe sfidat e të rinjeve." Konferenca organizohet nga studentët e Universitetit të Tiran...
Lexo më tepër
Mars 28, 2018

Konferenca e Microsoft “Refresh IT”

Në misionin tonë “për të ndihmuar çdo person dhe organizatë në planet të arrijë më shumë” Microsoft ka investuar në ndërtimin e produkteve dhe zgjidhjeve që do t’ju ndihmonin ju dhe biznesin tuaj....
Lexo më tepër
Mars 28, 2018

Panairi Work & Study Tiranë

Panairi Work & Study vjen sërish këtë vit në një dimension të ri dhe të konsoliduar. Bashkia e Tiranës dhe Ministria e Arsimit dhe Sportit mbeten partnerët e përhershëm në zhvillimin e këtij event...
Lexo më tepër
Mars 29, 2018

Financimi në fazat e hershme të një startup-i

Rrotull organizon eventin e saj të parë në bashkëpunim me Innovation Centre Kosovo (ICK), event ky i cili do të mbulojë temën e qasjes në financim në fazat e hershme të një biznesi të ri. ...
Lexo më tepër
Mars 29, 2018

Trajnim për “Social Media Strategy & Marketing”

A menaxhoni çdo ditë rrjetet sociale për kompaninë tuaj? (më tepër…)...
Lexo më tepër
Prill 3, 2018

Social Impact Award 2018 – Albania Kick Off

Fuqizimi i të rinjve për të bërë ndryshimin. Social Impact Award Albania 2018 (SIA-Albania) është një program një vjeçar edukimi dhe akselerimi mbi sipërmarrjen sociale për të rinjtë.  (më tepë...
Lexo më tepër
Prill 4, 2018

Prill’18- Misioni Ekonomik High-Tech, Software & IT

Përshkrim i eventit:  Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e inteligjencës artificiale (AI), programimit (software engineering) dhe teknologjisë së informacionit (IT).  (më tepër&he...
Lexo më tepër
Prill 4, 2018

Prill’18- Misioni Ekonomik High-Tech, Software & It

Përshkrim i eventit: Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e inteligjencës artificiale (AI), programimit (software engineering) dhe teknologjisë së informacionit (IT).  (më tepër...
Lexo më tepër
Prill 7, 2018

Konferenca “Milioni i Parë”

Konferenca "Milioni i Parë" është konferenca e parë mbi sipërmarrjen e organizuar nga nxënësit e programit Tomorrow's Entrepreneurs Tirana. Kjo konferencë sjell bashkë sipërmarrës nga fusha të ndryshm...
Lexo më tepër