Upcoming events

Tetor 21, 2019

Vjen në Tetor konferenca “WOMEN IN TECH”

Në kuadër të muajit Europian për Ndërgjegjësimin ndaj Sigurisë Kibernetike, Autoriteti Kombëtar për Certifikimin Elektronik dhe Sigurinë Kibernetike (AKCESK), në partneritet me institucione të tje...
Lexo më tepër
Nëntor 8, 2019

“RRUGA DREJT SUKSESIT” nga Vasil Naçi

Trajnim 3-ditor dedikuar rritjes & zhvillimit. Një kombinim unik i përvojës dhe njohurive të Vasil Naçit, me praktikat dhe mësimet më të mira nga trajnues me famë botërore. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Dhjetor 3, 2019

Vjen Forumi Ekonomik i Tiranës më 3 Dhjetor

Forumi Ekonomik i Tiranës do të mbahet më 3 Dhjetor në  Hotel Plaza, Tiranë. Forumi ka berë të ditur tashmë disa prej folësve të konfirmuar, të cilët vijnë nga bota e biznesit dhe e politikës.   (më t...
Lexo më tepër