Upcoming events

Mars 1, 2018

Avancimi teknologjik i makinave elektrike

Ekipi i AutoYou dhe Business Mag Albania ju ftojnë më datë 1 Mars, ora 18.00 në Galerinë Tirana Last Mile në Tirana Business Park, për t'ju prezantuar me alternativat për rritje dhe zhvillim të biznes...
Lexo më tepër
Mars 5, 2018

Made in Albania Bootcamp – Durrës

Në kuadër të Javës Europiane të Startup, Albanian Innovation Accelerator - AIA në partneritet me UNIque Junior Enterprise, AlbanianSkills, GO2 dhe universitetet e Durrësit, Shkodrës, Vlorës e Korçës, ...
Lexo më tepër
Mars 9, 2018

Made in Albania Bootcamp – Tirana

Made in Albania Bootcamp roadshow Në kuadër të Javës Europiane të Startup, Albanian Innovation Accelerator në partneritet me Unique Junior Enterprise, Albanian Skills, GO2 dhe universitetet e Durrë...
Lexo më tepër
Mars 12, 2018

Frymëzohu me Hetem Ramadanin në Startup Grind Tirana

Në 12 mars, Startup Grind Tirana mirëpret filantropistin dhe sipërmarrësin e suksesshëm Hetem Ramadani. Z. Hetem Ramadani është një nga sipërmarrësit shqiptarë më të sukesesshëm, pjesë e listës...
Lexo më tepër
Mars 15, 2018

LEAP Summit 2018

Google, Microsoft, Amazon, Tesla, SpaceX dhe mijëra startup-e po ndryshojnë botën që ne njohim sot! Ata janë ndryshimi. Po kërkonit një mundësi për të takuar ata që kanë bërë ndryshimin këtë Mars? LEA...
Lexo më tepër
Mars 28, 2018

Konferencë studentore – Globalizimi ekonomik & sfidat e të rinjve

Grupi i studentëve "United student" ju fton që të bëheni pjesë e konferencës studentore "Globalizimi ekonomik dhe sfidat e të rinjeve." Konferenca organizohet nga studentët e Universitetit të Tiran...
Lexo më tepër
Prill 4, 2018

Prill’18- Misioni Ekonomik High-Tech, Software & IT

Përshkrim i eventit:  Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e inteligjencës artificiale (AI), programimit (software engineering) dhe teknologjisë së informacionit (IT).  (më tepër&he...
Lexo më tepër
Prill 4, 2018

Prill’18- Misioni Ekonomik High-Tech, Software & It

Përshkrim i eventit: Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e inteligjencës artificiale (AI), programimit (software engineering) dhe teknologjisë së informacionit (IT).  (më tepër...
Lexo më tepër
Prill 14, 2018

Get in the Ring Tirana 2018

Konkursi global i startup-eve "Get in the Ring" po vjen në Tiranë! Në 16 Shkurt 2018 sfidohen të gjitha startup-et shqiptare për të hyrë në Ring dhe të bëjnë pitch-in e tyre. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Maj 7, 2018

Rikthehet në edicionin e saj të 4-ët “Albanian Skills 2018”

Albanian Skills është një iniciativë e pavarur shqiptaro-zvicerane pa asnjë qëllim ekonomik. Është besimi i organizatorëve të kësaj nisme që ekonomia e një vendi domosdoshmërisht ka nevojë për profesi...
Lexo më tepër