Upcoming events

Janar 22, 2019

Panairi i Sipërmarrjeve me Impakt Social

YSB Balkans dhe USAID Albania prej disa vitesh bashkëpunojnë së bashku në drejtim të promovimit dhe mbështetjes së sipërmarrjeve të vogla dhe të mesme dhe veçanërisht sipërmarrjeve sociale, që kanë po...
Lexo më tepër
Janar 26, 2019

Seminar Motivues: “Mirënjohja dhe Vetëmotivimi”

Dhurata jonë për të gjithë JU, me rastin e fillimit të Vitit të Ri: 12 Mesazhe Motivuese, për 12 muajt e Vitit 2019! "Potenciali brenda teje" me organizatore Elidona Lamnica dhe Alfred Muharem...
Lexo më tepër