Upcoming events

Qershor 21, 2018

Konferenca rajonale: “Drejtësia Sociale dhe Zhvillimi Ekonomik në Ballkanin Perëndimor”

Connect. Collaborate. Create. Student Economic Forum në bashkëpunim me Albanian Consumer Center ka kënaqësinë t'ju ftojë të merrni pjesë në konferencën e parë shkencore me temë "Drejtësia Sociale d...
Lexo më tepër
Qershor 22, 2018

Projekti IPA: “Fuqizimi i Regjistrave të Sipërmarrjes”

"Dhoma e Tregtisë dhe Industrisë Tiranë" në bashkëpunim me Ministrinë e Financave dhe të Ekonomisë organizojnë tryezën për “Fuqizimin e Regjistrave të Sipërmarrjes”. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Qershor 22, 2018

Mos Bëj Plane Për Fundjavën! Bashkohu me Yoga Fest 2018

Çfarë mund të jetë më e rëndësishme tjetër këtë fundjavë se të marrësh pjesë në Yoga Fest 2018? Ndoshta mendon të shkosh në plazh dhe kjo është OK, por sezonin e ke përpara dhe plazhin e zëvendëson...
Lexo më tepër
Qershor 25, 2018

SME Albania organizon për të dytin vit radhazi Akademinë Verore të SME-ve

SME Albania organizon për të dytin vit radhazi Akademinë Verore për SME-të me temë: “Trajnim për menaxhimin e eksportit” në datat 25 – 29 Qershor në Tirana International Hotel. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Qershor 28, 2018

Histori nga Silicon Valley

Histori nga Silicon Valley – Udhëtimi i Sipërmarrjes së Tristan dhe Danyelle, SWISS EP Albania Sipërmarrësit në vend (më tepër…)...
Lexo më tepër
Shtator 18, 2018

Festivali i Inovacionit vjen në Tiranë në datat 18-20 Shtator, 2018

Festivali i Inovacionit në Tiranë (Innovation Festival in Tirana), i pari i këtij lloji në rajonin tonë, përkon me Festivalin e Samitit Botëror të Torontos, Kanada, i projektuar si "Festivali i Botës ...
Lexo më tepër