Upcoming events

Nëntor 19, 2018

Program Përshpejtues për Artizanët

Yunus Social Business Balkans në bashkëpunim me DyqanTaxi organizojnë "Programin Përshpejtues për Artizanët" i cili është një program trajnimi dhe kompeticion që synon promovimin e artizanëve në D...
Lexo më tepër
Nëntor 20, 2018

Projekti WeB4YES, një mundësi e re për punësimin e të rinjve

Prej Janarit 2018 Përtej Barrierave dhe patnerët nga Ballkani Perëndimor kanë lancuar projektin e ri të quajtur WeB4YES - Western Balkan Civil Society Organisations for Youth Employment Support. N...
Lexo më tepër
Nëntor 21, 2018

Workshop: Automatizimi i proceseve të biznesit (Business Process Automation)

Shumë ndryshe që nga vitet 1990, Automatizimi i proceseve të biznesit është shumë shpejt duke u bërë një mundësi shumë strategjike e kontrollit të biznesit dhe një mjet shumë i rëndësishëm në punëm e ...
Lexo më tepër
Nëntor 22, 2018

The Power of Project Leadership – Storytelling by Paul Hodgkins

The Power of Project Leadership – 7 mësime lidershipi të treguara nga Prof. Paul Hodgkins Projektet po bëhen më sfiduese, më të komplikuara dhe më komplekse, se kurrë më parë. Tani, më shumë se kur...
Lexo më tepër
Nëntor 26, 2018

Startup Grind Tirana mirëpret themeluesit e Pastaria, Edor Moci dhe Aldo Rama

Startup Grind Tirana mirëpret në datën 26 Nëntor në ambientet e ICTSLab, Edor Moci dhe Aldo Rama, bashkë-themeluesë të Pastaria. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Dhjetor 19, 2018

Seminar për “Negociatat dhe Shitjet B2B”

  Ky seminar njëditor bazohet në formatin e kursit të krijuar dhe të provuar të Martin Giese që mbahet në Qendrën e Çekisë për Teknologji Dixhitale & Menaxhim (CDTM) dhe përshpejtues t...
Lexo më tepër