Upcoming events

Tetor 24, 2018

Workshop: “The ins and outs of online marketing”

Garazh organizon workshop me titull "The ins and outs of online marketing", duke zbuluar të gjitha aspektet më të rëndësishme të marketingut dixhital, trendet më të rëndësishme, strategjitë më efikase...
Lexo më tepër
Tetor 29, 2018

Trajnim nga BERZH – Si të menaxhoni një kompani konsulence?

Një trajnim dedikuar menaxhimit të një kompanie konsulence do të zhvillohet në datat 29-30 Tetor 2018 dhe 20-21 Nëntor 2018. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Nëntor 2, 2018

Rikthehet “Rruga drejt Suksesit”

Event-trajnimi “Rruga drejt suksesit” është një mundësi për ta çuar jetën dhe suksesin tënd në një dimension më të lartë. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Nëntor 9, 2018

Konventa e I-rë për Menaxherët e Shitjes – APLIKO TANI!

Mos e humbisni rastin dhe rezervoni vendin tuaj që të jeni pjesë e KONVENTËS SË I-RË TË SHITJES, VENDET JANË TË LIMITUARA! Kanë mbetur pak ditë për të rezervuar vendin tuaj në Konventën e I-rë ...
Lexo më tepër
Nëntor 19, 2018

Program Përshpejtues për Artizanët

Yunus Social Business Balkans në bashkëpunim me DyqanTaxi organizojnë "Programin Përshpejtues për Artizanët" i cili është një program trajnimi dhe kompeticion që synon promovimin e artizanëve në D...
Lexo më tepër