Past events

Dhjetor 11, 2019

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Aladini në bashkëpunim me Coolab, Gral dhe “Kryebashkiakun e Natës” organizon një bashkëbisedim me komunitetin ku do të flasin për sfidat e E-commerce në Shqipëri. Si arriti një startup të bëhet faqja...
Lexo më tepër
Dhjetor 8, 2019

Artistët e Bashkuar në një Mbrëmje Humanitare

Mbremje Humanitare e #ArtisteveTeBashkuar e titulluar #Neser qe synon promovimin e solidaritetit te artisteve dhe artdashesve ne mbeshtetje te bashkeatdhetareve tane te prekur nga pasojat shkater...
Lexo më tepër
Dhjetor 4, 2019

Si të mos humbësh fokusin?

Erjona Rusi është gazetare, moderatore televizive, aktiviste dhe sipërmarrëse. Aktive në publik prej thuajse dy dekadash. Në një bisedë të hapur me Women Founders Network Albania, Erjona do të ndajë s...
Lexo më tepër
Dhjetor 3, 2019

Vjen Forumi Ekonomik i Tiranës më 3 Dhjetor

Forumi Ekonomik i Tiranës do të mbahet më 3 Dhjetor në  Hotel Plaza, Tiranë. Forumi ka berë të ditur tashmë disa prej folësve të konfirmuar, të cilët vijnë nga bota e biznesit dhe e politikës.   (më t...
Lexo më tepër
Dhjetor 3, 2019

Praktikoni aftësitë tuaja të pitching

Pitch Night është një event pitching dhe rrjetëzimi për sipërmarrësit e startup-ve që janë në fazat e hershme për të praktikuar pitching para startup-ve të tjerë në një ambient me interes të përbashkë...
Lexo më tepër
Dhjetor 2, 2019

“Teknologjitë novatore dhe hyrje në Inteligjencën Artificiale”

Në kuadër të iniciativës së BE për Inovacionin "Start-up in Residence", Apurv dhe Akash Mishra i Zeus Protocol Inc. nga San Francisco, do të zhvillojnë një seminar me temë "Teknologjitë novatore dhe h...
Lexo më tepër
Nëntor 26, 2019

ADAPT Kurse Pro-Kreative organizon workshopin me temë “Vendimarrja e suksesshme, mundësitë dheb punësimi. “

Për të parën herë në Tiranë, ADAPT Kurse Pro-Kreative organizon workshopin me temë "Vendimarrja e suksesshme, mundësitë dhe punësimi. " (më tepër…)...
Lexo më tepër
Nëntor 25, 2019

Si të përvetësoni aftësitë tuaja në mbledhjen e fondeve?

“Si të përvetësoni aftësitë tuaja në mbledhjen e fondeve?” është seminari i dytë në serinë e WFNA Investment Course. Pasi të mësoni bazat e pitching me Egita, do të jeni të gatshëm të mësoni nga Barba...
Lexo më tepër
Nëntor 21, 2019

Are you a Champion of Success?

Në kuadër të Javës Globale të Sipërmarrjes (Global Entrepreneurship Week), do të mbahet eventi “Are you a champion of Success?” organizuar nga Ardian Hoxha (folës motivues) dhe Oda Amerikane e Kosovës...
Lexo më tepër
Nëntor 21, 2019

Startup Grind Tirana mirëpret në 21 Nëntor sipërmarrësin motivues Eglent Bici

Startup Grind Tirana mirëpret sipërmarrësin motivues Eglent Bici, në ambientet e Protik Innovation Center në datën 21 Nëntor 2019. Eglent Bici është një sipërmarrës, Investor në Real Estate, baba i...
Lexo më tepër