Past events

FuckUp Nights Prishtina, edicioni XV

Fuckup Nights është një lëvizje globale dhe seri ngjarjesh ku tregohen histori të dështimit profesional. Çdo muaj, në evente në të gjithë globin, tre deri në katër njerëz ngrihen e dalin përpara një d...
Lexo më tepër