Past events

Gusht 13, 2015

Summarize your Summer with Leadership

SSL është një akademi verore që synon të nxisë një mënyrë ndryshe të të menduarit tek të rinjtë, në zgjedhjet që bëjnë dhe aktivitetet që përfshihen. Kjo do arrihet me mënyrën e vecantë sesi ky pro...
Lexo më tepër
Gusht 8, 2015

DOKU:TECH

Welcome to the future! This is DOKU:TECH 2015. On the 8th and 9th of August, DOKU:TECH will bring world’s top thinkers in a venue together in Kosovo. The two days will be filled with inspirational ...
Lexo më tepër
Korrik 30, 2015

Startup Grind Tirana Hosts Startup Summer Party

Startup Grind Tirana Hosts Startup Summer Party We welcome you to the first Tirana Startup Summer Party of the year. At this awesome evening we will get together to have an amazing time, and kick-o...
Lexo më tepër
Korrik 9, 2015

Tirana Hosts Klodian Allajbeu (American Hospital)

Klodian Allajbeu MD, is the Founder and CEO of the American Hospital. With the goal to deliver the very best health care in a safe, compassionate environment, Klodian is the driving force behind the l...
Lexo më tepër
Korrik 1, 2015

Seminar: “Horizontet e reja të marketingut në shitjet me pakicë – nga eksperienca tek emocionet” – Dr. Fabrizio Baldassarre

Tirana Business University do të organizojë ditën e mërkurë, më datë 1 Korrik 2015, ora 18:00 seminarin e hapur me temë “Horizontet e reja të marketingut në shitjet me pakicë - nga eksperienca tek emo...
Lexo më tepër

Trajnim: Strategjitë e Marketingut Dixhital dhe Mediave Sociale

  Nëse po mendoni të hidhni hapat tuaj të parë në Dixhital Marketing, kursi “Strategjitë e Marketingut Dixhital dhe Mediave Sociale” do t’ju ndihmoi të thelloni njohuritë tuaja në këtë fus...
Lexo më tepër

FuckUp Nights Prishtina, edicioni XV

Fuckup Nights është një lëvizje globale dhe seri ngjarjesh ku tregohen histori të dështimit profesional. Çdo muaj, në evente në të gjithë globin, tre deri në katër njerëz ngrihen e dalin përpara një d...
Lexo më tepër