Past events

Shtator 27, 2019

Nisma globale në mbështetje të sipërmarrëseve të reja vjen në Shqipëri 

  Techstars Global Startup Weekend Women vjen në Tiranë në datat 27-29 shtator. Tirana është bërë pjesë e Techstars Global Startup Weekend Women, një event 54-orësh që në thelb ka mbështjetjen...
Lexo më tepër
Shtator 26, 2019

Workshop: “Fundraising 101” (Mënyrat e Financimit)

Financimi është një pikë shumë e rëndësishme në vazhdimësinë e një startup-i. Duke parë nevojën që ekosistemi i startup-ve shqiptare ka për informacion rreth kësaj teme, eksperti Igor Madzov do të nda...
Lexo më tepër
Shtator 25, 2019

Kolegji Riinvest organizon konferencën Shaping Kosovo’s Digital Society

Të mërkurën, më 25 shtator, nga ora 10:00 deri në 12:30 në Kolegjin Riinvest, organizohet konferenca me temën “Formësimi i Shoqërisë Dixhitale në Kosovë” (FSHD). (më tepër…)...
Lexo më tepër
Shtator 25, 2019

Tirana Tech Open 2019

TIRANA TECH OPEN 2019 është një organizim multi-dimensional, realizuar për nxitjen e novatorizmit e krijimtarisë në sektorin e shërbimeve të teknologjisë së informacionit gjë që vjen në përgjigje të n...
Lexo më tepër
Shtator 24, 2019

Kongresi Kombëtar i të Rinjve të Kosovës organizon edicionin e dytë

Kongresi Kombëtar i të Rinjve të Kosovës mbështetur nga Friedrich-Ebert-Stiftung ka kënaqësinë të ju ftojë të merrni pjesë në Kongresin e Dytë të Rinisë që do të mbahet të Martën më 24 Shtator 2019 du...
Lexo më tepër
Shtator 11, 2019

Data & Technology Meetup

Pas shkrimit “Kultura e kafes. Love it!” që përfundonte me një ftesë të hapur për t’u takuar dhe diskutuar rreth teknologjisë apo artit, organizohet Meetup-i i parë në Tiranë nga Genti Zotaj. Dat...
Lexo më tepër
Gusht 30, 2019

SQL- Europe Albania #1 në Universitetin Polis

Eventi SQL ALBANIA # 1, do të mbahet në Universitetin Polis me 30 Shtator. Ekspertëë të rëndësishëm, më të mirët në MVP, MCM dhe MCA bashkohen nga vende të ndryshme të botës,  ku përfshihet  Austr...
Lexo më tepër
Gusht 26, 2019

160 mijë euro grante nga Forumi për Iniciativa Qytetare për të mbështetur vetëpunësimin dhe ndërmarrësinë e të rinjëve në Kosovë.

Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) në bashkëpunim me Universitetin LINK Campus nga Italia, dhe mbështetur nga Zyra e Bashkimit Europian në Kosovë, janë në fazën e implementimit të projektit “Përshpe...
Lexo më tepër
Korrik 31, 2019

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Nëse ju doni të përmirësoni aftësitë tuaja në të folur dhe në të njëjtën kohë të merrni ide se si mund të zhvilloni organizatën tuaj, ju duhet të bashkoheni çdo të Martë me "TË RINJTË FLASIN"! (m...
Lexo më tepër
Korrik 31, 2019

“UPW PREVIEW 2” një sukses i përsëritur i prezantimit të eventit madhështor të Tony Robbins në SINGAPOR!

"UPW PREVIEW 2" do të riorganizohet pas suksesit të eventit të parë të organizuar te Hotel Plaza në Mars të këtij viti. Eventi ka si qëllim një prezantim të shkurtër të seminarit fantastik, që do t'ju...
Lexo më tepër