Money Mastery Prishtina

Money Mastery Prishtina

Tetor 18, 2018, 8 PM – 9:30 PM
Swiss Diamond Hotel Prishtina Sheshi Nëna Terezë, 10000 Pristina

Për herë të parë në histori, do mbahet një prezantim ekskluziv me sipërmarrësin 8-shifror dhe folësin publik ALEX MORTON, $0-$1.000.000 në moshën 25 vjeçare në Swiss Diamond Hotel (Kosovë).
Linku Për Regjistrim: https://alexmortonprishtina.eventbrite.com

KUR: 18 Tetor!
KU: Swiss Diamond Hotel Prishtina
ORA: 20h (pritja prej 19:15h)
KAPACITETI: Vendet e limituara (max 400)
HYRJA: VETËM €2
GJUHA: Prezantimi do mbahet në gjuhën shqipe & angleze. Në rast nevojë për përkthim, përkthyesi do jetë prezent.

TEMAT: Mjeshtrimi i parasë, Pse rrjeti juaj është rrjeti i pasurisë tuaj, Si të arrini që të jetoni jetën e ëndrrave tuaja, Si të ndërtoni biznesin tuaj, Edukim financiar (forex & crypto), etj.

QËLLIMI: “Të Edukohesh, Të Fuqizohesh, Të Pasurohesh”!

KUSH ËSHTË ALEX MORTON?

Millenial Entrepreneur
$0-$1.000.000 në moshën 25 vjeçare

Alex Morton është një inspirim i vërtetë, njeri motivues, milioner i bërë vetë dhe një lider i kujdesshëm për të gjithë, kudo anë e mbanë botës.

Alex u rrit në një vend të vogël në Ohio dhe gjithnjë e dinte që do të bëhej dikush i rëndësishëm. Ai e fitoi $1,000,000 e parë në moshën 25 vjeçare, dhe prej atëherë ka fituar më shumë se vetëm për ta dyfishuar. Alex gjithashtu ka ndihmuar më shumë se 100 persona që të fitojnë të ardhura 6 shifrore ($100,000+). Alex është best selling autor, i paraqitur në Forbes, Rolling Stone etj.

Ai është pasionant, modest dhe i vendosur. Ka folur në të gjithë botën para audiencave me 10,000+ persona për rezultatet e tij në qasjen moderne për të ndërtuar organizata, si të krijoni brend, social media, vetëbesim, si t’i kalojmë pengesat, si t’ju qasemi dhe të punojmë me të rinjtë dhe që ta bësh të pamundurën të mundur.

Alex ndihmon që njerëzit të kuptojnë potencialin që kanë, të gjejnë më të mirën në vete dhe gati të sundojnë botën.

Share