Upcoming events

Shtator 26, 2018

Le të ndërtojmë një rrjet nervor

Nga neuronet biologjike tek ato artificiale. Një Rrjet Neural Artificial (ANN) është një paradigmë e përpunimit të informacionit që frymëzohet nga mënyra se si sistemet nervore biologjike, si psh ...
Lexo më tepër
Tetor 4, 2018

Coworking Week 2018

Coworking Week është një event ku ekspertët e startup-eve nga e gjithë e Evropa mblidhen për të diskutuar ekonominë e shpërndarjes dhe të ardhmen e punës. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Tetor 11, 2018

AllWeb Albania 2018

AllWeb është Konferenca e parë e Marketingut Dixhital në Tiranë. Organizohet që nga viti 2012 në Shkup duke mirëpritur në skenën e saj folës profesionistë nga kompani që përfaqësojnë marka të mirënjoh...
Lexo më tepër