Upcoming events

Maj 23, 2019

Workshop: “App Development Investment”

-Real App Inventor Summit- Mundësia për çdo të ri, që të njihet me botën e aplikacioneve mobile. Mundësi trajnimi për ndërtimin e këtyre aplikacioneve, duke u mbështetur në mjete të gatshme dhe leh...
Lexo më tepër
Maj 23, 2019

Startup Grind Tirana mirëpret në takimin e radhës sipërmarrësen e suksesshme Donika Mici

Muaji Maj, në mbarë takimet botërore të Startup Grind, vjen me të ftuara speciale, sipërmarrëse dhe udhëheqëse të suksesshme femra. Edhe në takimin e radhës të Startup Grind Tirana që organizohet n...
Lexo më tepër
Maj 24, 2019

Startup Grind Prishtina mirëpret ish-futbollistin Lorik Cana

Startup Grind, mundësuar nga Google për Startups është komuniteti më i madh i startupeve, që vazhdimisht edukon, inspiron dhe lidh më shumë se 1.500.000 sipërmarrës në mbi 500 qytete. Startup Grind mb...
Lexo më tepër
Maj 24, 2019

Startup Weekend Prishtina me edicion pranveror

Nga 24-26 maj në Innovation Centre Kosovo, si pjesë e “Techstars Startup Week”, organizohet gara Startup Weekend, mes shumë aktiviteteve të tjera. Prishtina është në mesin e mbi 200 qyteteve nga e mba...
Lexo më tepër
Maj 27, 2019

ICK organizon punëtori për sipërmarrësit e rinj

Fitoni shkathtësitë elementare për të themeluar një biznes nga ekspertë të fushës dhe ICK; ICK organizon një punëtori intensive, në kuadër të Techstars Startup Week, për ideatorë inovativë dhe ndër...
Lexo më tepër
Qershor 7, 2019

Startup Live Tirana – zhvilloni startup-in tuaj

Gati për të çuar startup-in tuaj në një nivel tjetër? Runtastic, Shpock, mySugr dhe Swell – të gjitha këto startup-e të suksesshme kanë një gjë të përbashkët: Ato kanë qenë në skenën e Startup Live...
Lexo më tepër