Upcoming events

Prill 30, 2019

Zgjidhje inovative të problemeve me burime të kufizuara

Të ndërtosh një biznes të suksesshëm të shkencës dhe teknologjisë është sfiduese, madje edhe nëse je pjesë e ekosistemeve më të zhvilluara të biznesit. Për sipërmarrësit që nuk janë në këto ekosisteme...
Lexo më tepër
Maj 2, 2019

New Dates for “Growth Hacking” Bootcamp

A 2-Day Growth Marketing Bootcamp on 2 & 3rd of May Our 2-day course is our most popular one, and includes a deep-dive into the Growth Marketing process through the eyes of real, proven cases. ...
Lexo më tepër
Qershor 7, 2019

Startup Live Tirana – zhvilloni startup-in tuaj

Gati për të çuar startup-in tuaj në një nivel tjetër? Runtastic, Shpock, mySugr dhe Swell – të gjitha këto startup-e të suksesshme kanë një gjë të përbashkët: Ato kanë qenë në skenën e Startup Live...
Lexo më tepër