Upcoming events

Korrik 25, 2019

Startup Grind Tirana mirëpret Ëngjëll Rraklli dhe Ariol Sollaku nga division5

Startup Grind Tirana mirëpret në ambientet e Innospace Tirana në datën 25 Korrik 2019, bashkë-themeluesit e division5, Ëngjëll Rraklli dhe Ariol Sollaku. Ëngjëll Rraklli është CEO dhe bashkë-themel...
Lexo më tepër
Korrik 31, 2019

Rikthehet TË RINJTË FLASIN!

Nëse ju doni të përmirësoni aftësitë tuaja në të folur dhe në të njëjtën kohë të merrni ide se si mund të zhvilloni organizatën tuaj, ju duhet të bashkoheni çdo të Martë me "TË RINJTË FLASIN"! (m...
Lexo më tepër