Upcoming events

Tetor 24, 2017

Vertical Solutions for Distribution & Retail

  Qëllimi i këtij Event-i është njohja e kompanive të distribucionit dhe retail me një sistem menaxhimi operacionesh, i cili fillon nga Administrimi i: (më tepër…)...
Lexo më tepër
Tetor 24, 2017

GO Hotel – Strategjitë dhe mjetet për të rritur prenotimet

Edicioni i parë i limituar i GO Hotel, pati një përgjigje dhe feeback mjaft pozitiv. Prandaj WoW Digital Company vendosi që t'a zgjerojë shtrirjen e këtij trajnimi edhe më tej. GO Hotel, ësh...
Lexo më tepër
Tetor 27, 2017

KosICT’17

KosICT nisi 6 vjet më parë si një konferencë rajonale me qëllim sjelljen e trendeve botërore të IT në Ballkan. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Nëntor 4, 2017

Today’s Entrepreneur: Si të ndërtoni një sipërmarrje të suksesshme?

Këshilli Rinor i Ballkanit është i lumtur të lancojë platformën “Today's me Today's Entrepreneur” në datën 4 Nëntor 2017, te Xheko Imperial. Plot surpriza ju presin me lektorët e platformës së dat...
Lexo më tepër
Nëntor 4, 2017

Today’s Entrepreneur: Si të ndërtoni një sipërmarrje të suksesshme?

Today's është një platformë ndërkombëtare, e lançuar nga Këshilli Rinor i Ballkanit, që do të zhvillohet në më shumë se 30 vende të ndryshme, e bazuar në formatin e leksioneve të hapura, me lektor...
Lexo më tepër
Nëntor 8, 2017

Infocom Security Albania 3

Dilemat Kibernetike të Mijëvjeçarit të Ri - STOP | MENDO | LIDHU Eleminimi i kërcënimeve është i pamundur, kështu që mbrojtja kundër tyre pa ndërhyrë në inovacionin dhe rritjen e biznesit është një...
Lexo më tepër
Nëntor 9, 2017

Rruga drejt suksesit nga Vasil Naçi

A Dëshiron Të Bëhesh Më i Suksesshëm? A është suksesi në dorën tënde? Si mund t'i arrish më shpejtë dhe më lehtë ëndrrat e tua? Si mund të kapësh nivelet më të larta të suksesit edhe kur rr...
Lexo më tepër
Nëntor 13, 2017

Misioni Ekonomik – Bujqësia në Shqipëri

Përshkrim i eventit: Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e bujqësisë. Bujqësia përbën një nga sektorët më të rëndësishëm në ekonominë kombëtare të Rep. Fed. Austriake. Bizneset ...
Lexo më tepër
Nëntor 15, 2017

Panairi i librit 2017

Panairi i librit është një ngjarje e rëndësishme kulturore për botën shqiptare, që do të ketë si objekt paraqitjen e botimeve më të mira të hedhura në qarkullim në harkun kohor të një viti Nëntor 2016...
Lexo më tepër
Nëntor 18, 2017

Ke një ide inovative? Dëshiron ta kthesh atë në sipërmarrje reale? Mundësia Jote është Tani!

“Albanian Socio-Economic Think Tank”, në kuadër të javës globale të sipërmarrjes, 18-19 Nëntor 2017, vijon edicionin e dytë të “The steps for creating a successful business”, në Tiranë, ku të ftuar do...
Lexo më tepër