Upcoming events

Dhjetor 11, 2019

Zgjidhje, Vetëm me një klik!

Aladini në bashkëpunim me Coolab, Gral dhe “Kryebashkiakun e Natës” organizon një bashkëbisedim me komunitetin ku do të flasin për sfidat e E-commerce në Shqipëri. Si arriti një startup të bëhet faqja...
Lexo më tepër
Dhjetor 14, 2019

Një hap drejt Suksesit!

Orientoni veten, skuadrën dhe biznesin tuaj drejt zhvillimit! Në datën 14 Dhjetor nga ora 9:00 – 17:00 do të mbahet Konventa më madhështore e vitit me folës të suksesshëm të fushës si:  Eglent Bi...
Lexo më tepër