Upcoming events

Tetor 19, 2017

WIFI në Menaxhim Biznesi & Bashkëpunim me Bizneset Austriake

Trajnime Profesionale në Menaxhim Biznesi Takime b2b me Bizneset Austriake Projekte Ndërkombëtare Bashkëpunim me Bizneset Austriake (më tepër…)...
Lexo më tepër
Tetor 19, 2017

Diskutim: Kthim i suksesshëm – Make it in Albania!

Diskutim dhe Ekspozitë me Foto: Kthim i suksesshëm - Make it in Albania! Hyrja e Lirë! Shumë shqiptarë kanë lënë vendin e tyre për të kërkuar një të ardhme më të mirë jashtë vendit. Por, një pje...
Lexo më tepër
Tetor 20, 2017

Fatos Ismaili : Si e drejtojnë të dhënat makinën më të shpejtë në botë?

Mësoni se si të dhënat dhe analiza lejojnë depërtim në çdo aspekt të makinës Supersonike Bloodhound, duke lejuar ekipin inxhinierik të vlerësojë problemet që nuk i njihnin më parë. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Tetor 21, 2017

Hyrje në Forex 2

Bashkohuni me ne në fazën e dytë të udhëtimit tonë në botën e tregëtisë. Me një tryezë të rrumbullakët, e cila përfshin organizatorët dhe anëtarët e tjerë të ekipit TauschHaus, ne synojmë t'ju ...
Lexo më tepër
Tetor 24, 2017

Vertical Solutions for Distribution & Retail

  Qëllimi i këtij Event-i është njohja e kompanive të distribucionit dhe retail me një sistem menaxhimi operacionesh, i cili fillon nga Administrimi i: (më tepër…)...
Lexo më tepër
Tetor 27, 2017

KosICT’17

KosICT nisi 6 vjet më parë si një konferencë rajonale me qëllim sjelljen e trendeve botërore të IT në Ballkan. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Nëntor 4, 2017

Today’s Entrepreneur: Si të ndërtoni një sipërmarrje të suksesshme?

Këshilli Rinor i Ballkanit është i lumtur të lancojë platformën “Today's me Today's Entrepreneur” në datën 4 Nëntor 2017, te Xheko Imperial. Plot surpriza ju presin me lektorët e platformës së dat...
Lexo më tepër
Nëntor 8, 2017

Infocom Security Albania 3

Dilemat Kibernetike të Mijëvjeçarit të Ri - STOP | MENDO | LIDHU Eleminimi i kërcënimeve është i pamundur, kështu që mbrojtja kundër tyre pa ndërhyrë në inovacionin dhe rritjen e biznesit është një...
Lexo më tepër
Nëntor 9, 2017

Rruga drejt suksesit nga Vasil Naçi

A Dëshiron Të Bëhesh Më i Suksesshëm? A është suksesi në dorën tënde? Si mund t'i arrish më shpejtë dhe më lehtë ëndrrat e tua? Si mund të kapësh nivelet më të larta të suksesit edhe kur rr...
Lexo më tepër
Nëntor 13, 2017

Misioni Ekonomik – Bujqësia në Shqipëri

Përshkrim i eventit: Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e bujqësisë. Bujqësia përbën një nga sektorët më të rëndësishëm në ekonominë kombëtare të Rep. Fed. Austriake. Bizneset ...
Lexo më tepër