Hapet Startup Olé 2019, eventi i rrjetëzimit dhe teknologjisë për startup-et në Europë

Hapet Startup Olé 2019, eventi i rrjetëzimit dhe teknologjisë për startup-et në Europë

Mars 26, 2019,
Salamanca, Spain

Startup OLÉ  është një event falas për teknologjinë që lidh Startup-et, spin-off dhe SME-të inovative me investitorët, korporatat, institucionet publike, ambasadat, përshpejtuesit, universitetet dhe mediat. Pjesëmarrja është falas për të pranishmit, sepse të gjitha shpenzimet mbulohen nga dhjetëra partnerë dhe për shkak se organizatorët janë vullnetarë me interes jofitimprurës. Ky është një rast unik në Europë !!

Edicioni i pestë i Startup OLÉ, i cili do të mbahet në datat 26 dhe 28 Mars në Salamanca, synon të bashkojë më shumë se 30,000 pjesëmarrës nga 120 vende, 850 startup-e dhe 500 folës, me një portofol investimi më shumë se 50 miliardë. Falë rritjes së vazhdueshme, Startup OLÉ është bërë një event i rëndësishëm në ekosistemin e sipërmarrjes Europiane.

Edicioni i vitit 2019 sjell risi të rëndësishme si krijimi i vertikaleve të reja të tilla si: emergjenca, lëvizshmëria, qytetet inteligjente, detet pa plastikë dhe ekonomia e përbashkët. Ne gjithashtu do të festojmë me një forum të grave sipërmarrëse. Një risi tjetër është dhe organizimi i aktiviteteve ekskluzive të rrjetëzimit për investitorët, korporatat e mëdha, administratat publike / ambasadat, përshpejtuesit, universitetet etj, në të cilat do të jenë në gjendje të zhvillojnë strategji të përbashkëta për të mbështetur sipërmarrjen.

Për më shumë informacion në lidhje me eventin këtu gjeni detajet e nevojshme: https://goo.gl/x43mHF . Për t’u regjistruar si startup Klikoni Këtu.

Share