Upcoming events

Dhjetor 17, 2017

Sipërmarrja si qëllim & arritje

Tregu i punës, vështirësitë që paraqet herë pas here na kujton se duhet të plotësohemi me aftësi e qëllime gjithmonë e më shumë. Të kuptojmë thelbin e sipërmarrjes e ta kthejmë atë në objektiv do zhvi...
Lexo më tepër
Dhjetor 19, 2017

E Ardhmja e Decentralizuar – Mëso për Bitcoin & Blockchain!

Ky është një Workshop për të gjithë ata që kanë dëgjuar për Bitcoin e Blockchain, por nuk dinë detajet sesi realisht funksionojnë këto teknologji. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Janar 29, 2018

Konferenca Cybertech, 29 – 31 Janar 2018, Tel-Aviv, Izrael

Në datat 29-31 Janar 2018 në Tel Aviv, Izrael do të organizohet konferenca Cybertech. Cybertech ëshë një ekspozitë e rëndësishme për teknologjinë e cila u ofron pjesëmarrësve një mundësi unike dhe të ...
Lexo më tepër
Prill 4, 2018

Prill’18- Misioni Ekonomik High-Tech, Software & IT

Përshkrim i eventit:  Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e inteligjencës artificiale (AI), programimit (software engineering) dhe teknologjisë së informacionit (IT).  (më tepër&he...
Lexo më tepër