Upcoming events

Shtator 11, 2019

Data & Technology Meetup

Pas shkrimit “Kultura e kafes. Love it!” që përfundonte me një ftesë të hapur për t’u takuar dhe diskutuar rreth teknologjisë apo artit, organizohet Meetup-i i parë në Tiranë nga Genti Zotaj. Dat...
Lexo më tepër