Upcoming events

Janar 25, 2020

Korça Digital Weekend

  Transformimi dixhital po përfshin sot Industrinë, sipërmarrjen, shërbimet sociale, tregun e punës, jetën komunitare. Teknologjia ka sfiduar cdo fushë të jetës duke krijuar hapësira të pashk...
Lexo më tepër
Janar 25, 2020

Arti i Komunikimit & Superformula

Me datë 25 Janar 2020, vjen për herë të parë një nga bashkëpunimet më interesante për audiencën në Prishtinë të tre njerëzve të mirënjohur në fushat e tyre përkatëse, për të ndarë dijet dhe eksperienc...
Lexo më tepër
Janar 26, 2020

Bashkohuni në 26 Janar në takimin e parë të komunitetit për sigurinë kibernetike (Cyber Security Meetup)

Filloni 2020 duke u bashkuar me takimin e parë të komunitetit në lidhje me sigurinë kibernetike (Cyber Security Meetup)! Janë të mirëpritur studentë, profesionistë, hobistë dhe të gjithë të interesuar...
Lexo më tepër
Janar 30, 2020

Startup Grind Tirana hosts Dalina Buzi

Dalina Buzi është e ftuara e radhës në Start Up Grind. Ajo është themeluese dhe drejtore ekzekutive e Anabel Media, një prej mediave online më me influencë në Shqipëri, që përfshin shërbime si por...
Lexo më tepër
Janar 30, 2020

Seminar për gratë në biznes në Tiranë

Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH) dhe Intesa Sanpaolo Bank Albania organizojnë Seminarin për Gratë në Biznes me temë: Si të menaxhoni financat tuaja dhe të përmirësoni biznesin me...
Lexo më tepër
Janar 30, 2020

Dilema e sigurisë kibernetike në epokën dixhitale

A është startup-i juaj i mbrojtur? Qendra e Inovacionit Protik ju fton t’i bashkoheni takimit të parë të këtij komuniteti, pjesë e Venture Well, GIST Innovation Hub Network. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Mars 4, 2020

Edicioni i 7-të i panairit HoReCa në mars

Edicioni i 7-të i panairit ndërkombëtar HoReCa Expo Albania do të zhvillohet në Tiranë me 4-6 Mars. Pjesë e këtij eventi do të jetë panairi i paketimit dhe teknologjisë PackTechExpo, gara ndërkombëta...
Lexo më tepër
Mars 20, 2020

Një kapitull i ri në fushën e hotelerisë

WHTC20 është e para në një seri të gjatë, që do të mbledhë çdo vit drejtuesë në industrinë e hotelerisë, pronarë & menaxherë hotelesh dhe investitor, për të diskutuar dhe provuar risitë dhe metoda...
Lexo më tepër