Upcoming events

Prill 24, 2018

Ceremonia e Fillimit të Punimeve

Më datën 24 Prill 2018, në SHKODËR, Ana e Malit, Muriqan, -USAID/Albania, Embassy of Sweden in Tirana dhe CEED Albania (Center for Entrepreneurship and Executive Development), në bashkëpunim me Bashki...
Lexo më tepër
Prill 24, 2018

Infocom World Albania Edicioni 9 – Përqafoni Transformimin Dixhital

Sesioni i Parë: Nga Qytetet Smart në Jetën Smart: Udhëtimi i pashmangshëm ... Një nga objektivat e ardhshme të epokës dixhitale është qyteti. Kombinimi i teknologjisë së bashku me infrastrukturën f...
Lexo më tepër
Prill 24, 2018

Fathi Abdelsalam – Ndërtimi dhe menaxhimi i një produkti hardware

Fathi Abdelsalam është një sipërmarrës social në San Jose, Kaliforni. Ai themeloi Akibah Health ndërsa mbaroi studimet pasuniversitare në Universitetin Cornell. Ekipi i tij është i angazhuar për t...
Lexo më tepër
Prill 24, 2018

Misioni Ekonomik Austriak “IT & Software Services Albania”

Takime individuale biznesi B2B që operojnë në fushën e inteligjencës artificiale (AI), programimit (software engineering) dhe teknologjisë së informacionit (IT).  (më tepër…)...
Lexo më tepër
Prill 25, 2018

Guxo të bësh realitet atë që guxove të ëndërroje (Dare to Do, What you Dared to Dream)

Ky është refreni që së fundmi po dëgjohet teksa gjendemi në përgatitjet finale për lançimin e një eventi të dytë të nismës DARE. Pas përmbylljes me sukses të eventit të parë, ku personazhet që ju ba...
Lexo më tepër
Prill 25, 2018

DARE – Edicioni i dytë

E humbët edicionin e parë të DARE? Mos u shqetësoni! Rikthehemi sërish me të tjerë personazhe e me të tjera histori suksesi. (më tepër…)...
Lexo më tepër
Prill 25, 2018

Biznesi Startup dhe Qasja në Financa

Përshkrimi Seminari "Biznesi Startup dhe Qasja në Financa" është një event i krijuar për të dhënë njohuri për ndërtimin e një startup-i të suksesshëm dhe për të mësuar se si të tërhiqni investi...
Lexo më tepër
Prill 26, 2018

Mining and Trading Cryptocurrencies me Elio Pashaj – BWB Meetup

Shpesh në takimet tona janë ngritur diskutime rreth kriptomonedhave dhe aktiviteteve si mining apo trading i kriptomonedhave. Ne mendojmë që ky është një diskutim i rëndësishëm duke marrë parasysh d...
Lexo më tepër
Prill 26, 2018

DevelopHer – Girls in ICT

Në kuadër të ditës së vajzave në ICT, EESTEC LC Tirana në bashkëpunim me M&M Ivanaj Foundation Institute do të zhvillojnë "DevelopHer- Girls in ICT". (më tepër…)...
Lexo më tepër
Prill 26, 2018

Dita Ndërkombëtare e Femrave në ICT

Dita ndërkombëtare e Femrave në ICT (International Girls in ICT Day), e nisur si iniciativë e mbështetur nga gjitha vendet anëtare të ITU “ITU Plenipotentiary Resolution 70 (Rev. Busan, 2014)”, me qël...
Lexo më tepër