Upcoming events

Dhjetor 19, 2018

Seminar për “Negociatat dhe Shitjet B2B”

  Ky seminar njëditor bazohet në formatin e kursit të krijuar dhe të provuar të Martin Giese që mbahet në Qendrën e Çekisë për Teknologji Dixhitale & Menaxhim (CDTM) dhe përshpejtues t...
Lexo më tepër
Dhjetor 20, 2018

Startup Grind Tirana mirëpret Lona Alia, themeluese e Style Lend

Startup Grind Tirana e mbyll këtë vit duke mirëpritur në datën 20 Dhjetor në ambientet e ICTSLab, Lona Alia - Një histori suksesi shqiptare nga Silicon Valley. (më tepër…)...
Lexo më tepër