Upcoming events

Mars 26, 2019

Hapet Startup Olé 2019, eventi i rrjetëzimit dhe teknologjisë për startup-et në Europë

Startup OLÉ  është një event falas për teknologjinë që lidh Startup-et, spin-off dhe SME-të inovative me investitorët, korporatat, institucionet publike, ambasadat, përshpejtuesit, universitetet d...
Lexo më tepër
Mars 26, 2019

Vjen në Shqipëri Hikvision Open Day – Albania 2019

Vjen në Shqipëri, eventi më i madh i Hikvision i mbajtur ndonjëherë në vendin tonë. Bëhuni pjesë e këtij organizimi dhe zbuloni nga afër pse Hikvision është zgjidhja e parë e profesionistëve. Teknolog...
Lexo më tepër
Mars 29, 2019

Microsoft DigiGirlz Albania rikthehet më 29 Mars 2019 në Tiranë

Vajza nga shkolla të mesme të vendit, kryesisht maturante, do të kenë mundësi të bëhen pjesë e eventit “DigiGirlz Albania” në Tiranë, më 29 Mars. DigiGirlz është një event teknologjie dedikuar vajzave...
Lexo më tepër
Prill 4, 2019

Startup Grind Tirana mirëpret themeluesin e Komiteti – Kafe Muzeum, Arbër Çepani

Startup Grind Tirana mirëpret në ambientet e ICTSLab në datën 4 Prill 2019, themeluesin e Komiteti - Kafe Muzeum, Arbër Çepani. Arbër Çepani është rritur në Havana të Kubës dhe më pas ka jetua...
Lexo më tepër
Prill 12, 2019

Menaxhimi i Stresit & Stili Drejt Jetesës Produktive

Objektivi i trajnimit: Program vetë-përmirësimi i fokusuar në shkak-pasojat e stresit në shoqërinë e sotme dhe zgjidhjet më efektive në përballjet, kontrollin dhe reduktimin e tij. (më tepër&hellip...
Lexo më tepër
Prill 25, 2019

Dixhitalizimi në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme

Dhoma Kombëtare e Zejtarisë organizon trajnimin me titull "Dixhitalizimi në ndërmarrjet e vogla dhe të mesme". Qëllimi i trajnimit është të ofrojë informacione dhe shpjegime rreth proceseve në një kom...
Lexo më tepër