Zhvillohet eventi: Rugëtimi drejt zhvillimit të udhëheqjes

27-05-2020 15:00:00

Një udhëtim në fushën e udhëheqjes që ndryshon jetën me Asa Jarskog në 3 data: 27 maj, 3 qershor dhe 10 qershor.
Në lidhje me këtë event:

  • Bëhuni një drejtues më efektiv
  • Nxit performancën e ekipit tuaj
  • Identifikoni dhe ndërtoni në vlerat dhe pikat tuaja të forta personale
  • Bashkohuni në një udhëtim drejtues që ndryshon jetën me Asa Jarskog, një trajnere dhe konsulente e njohur për udhëheqjen në të gjithë botën, me përvojë 30 vjeçare nga 55 vende.

Eventi do të zhvillohet në tre seanca:

Sesioni 1

Udhëheqja autentike, 27 maj, 15: 00-17: 00

Përmirësoni efikasitetin dhe rrjedhën në udhëheqjen tuaj

Sesioni 2

Udhëheqja përmes krizës, 3 qershor, 15: 00-17: 00

Sigurohuni që kriza të nxjerrë më të mirën nga ju dhe ekipi juaj

Sesioni 3

Optimizimi i ekipit, 10 qershor, 15: 00-17: 00

Si të fuqizoni dhe motivoni ekipin tuaj për të dhënë rezultatet e dëshiruara.

Zgjidhni nivelin e ambicies tuaj:

Niveli 1: 50 € për person, përfshin Sesionin 1

Niveli 2: 75 € për person, përfshin Seancën 1 + 2

Niveli 3: 150 € për person, përfshin Seancën 1 + 2 + 3

Një seancë stërvitore individuale me Åsa. Për të qënë pjesmarrës mund të klikoni Këtu

Të gjitha nivelet përfshijnë:

  • Sondazhi para-trajnimit dhe adaptimi individual
  • Trajnim interaktiv live online.
  • Detyrat e personalizuara dhe pyetjet individuale nga drejtuesja midis sesioneve.
  • Certifikata për të gjithë pjesëmarrësit sipas nivelit të arritur.
Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale