Youth Talk, Rinia dhe Covid-19

Youth Talk
04-08-2020 17:00:00 Join

Cili është roli i të rinjve shqiptarë në zbutjen e pasojave negative të pandemisë COVID-19? Si i kanë prekur kufizimet në lëvizje të rinjtë sa i përket arsimit, punësimit dhe shëndetit mendor? A janë të rinjtë të aftë të dallojnë lajmet e rreme dhe burimet e besueshme të informacionit?

Grupi Këshillimor Rinor i Prezencës së OSBE-së, YAG, ju fton për të folur për këto çështje, në takimin e radhës #YouthTalk (Të rinjtë flasin). Takohuni me ta, në një takim virtual, më 4 gusht, ora 17:00, për të diskutuar për rezultatet e pyetësorit “Rinia dhe COVID-19” të zhvilluar prej tyre dhe për të folur se si e kanë përjetuar të rinjtë karantinën.

Klikoni këtu për t’u regjistruar.

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale