Trajnimi i Dhomës Ekonomike të  Gruas “Vendimarrja financiare në biznes”

Trajnimi i Dhomës Ekonomike të Gruas
27-11-2020 11:00:00

Dhoma Ekonomike e Gruas zhvillon trajnimin “Vendimarrja financiare në biznes”. Objektivi është të fuqizojmë rolin e gruas në biznes, duke rritur aftësitë e saj vendimmarrëse në financa.

Trajnimi do të zhvillohet me datë 27.11.2020, ora 11:00 në Zoom dhe mbahet nga znj. Ersida Doçaj.

Temat që do të trajtohen:

  • Burimet e financimit të një projekti/ biznesi.
  • Shtyllat kryesore të vendimarrjes financiare.
  • Aktorët e përfshirë në një financim biznesi/projekti.

Znj. Ersida Doçaj vjen nga një eskperiencë e gjatë pune në sektorin bankar. Aktualisht ajo mban pozicion e Senior Banker, ICT, në Bankën Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim, Londër,  si përgjegjëse për Europën Juglindore. Me më shumë se 10 vite experiencë pune në institucionet dhe kompanitë më të mëdha europiane, znj. Doçaj ndan njohuritë e saj me të gjitha zonjat drejtuese në biznese.

Në një kohë të vështirë si kjo që po kalojmë, financat janë thelbi i ecurisë dhe stabiliteti të një sipërmarrje.

Për regjistrime nga shkruani në info@weca.al

Ose telefononi në +355698021111

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale