Trajnim: Legjislacioni tatimor në praktikë

26-01-2021

Një trajnim me shumë interes për sipërmarrjet, ku përfshihen të gjitha ndryshimet e legjislacionit tatimor. Trajnimi fillon me 26 Janar.

Modulet e kursit

– Moduli 1. LIGJI PËR PROCEDURAT TATIMORE. PAKETA FISKALE

– Moduli 2. LIGJI PËR TATIMIN MBI TË ARDHURAT

– Moduli 3. LIGJI I TATIMIT MBI VLERËN E SHTUAR (TVSH)

– Moduli 4. LIGJI PËR SIGURIMET SHOQËRORE DHE SHËNDETËSORE

– Moduli 5. LIGJI PËR AKCIZAT NË REPUBLIKËN E SHQIPËRISË

– Moduli 6. LIGJI PËR SISTEMIN E TAKSAVE KOMBËTARE

– Moduli 7. LIGJI PËR SISTEMIN E TAKSAVE VENDORE

– Moduli 8. LIGJI PËR LOJRAT E FATIT

– Moduli 9. MARRVESHJET NDËRKOMBËTARE DHE KOMBËTARE

– Moduli 10. LIGJI PËR QENDRËN KOMBËTARE TË BIZNESIT QKB

– Moduli 11. LIGJI PËR TREGTARËT DHE SHOQËRITË TREGTARE

– Moduli 12. LIGJI PËR OJF (i ndryshuar)

– Moduli 13. LIGJI PËR KONTABILITETIN DHE PASQYRAT FINANCIARE

Lektorët e kursit

Kursi shpjegohet nga lektorë me shumë eksperiencë në mësimdhënien e hartimit, interpretimit dhe zbatimit të legjislacionit tatimor në Shqipëri,

Të gjitha modulet e kursit janë të azhornuara me ndryshimet e fundit ligjore.

Kush mund ta ndjekë kursin?

Ky është Trajnimi më profesional dhe më i kërkuari nga stafet e burimeve njerëzore për Ekonomistët, Avokatet, Juristët, etj.

Të gjitha modulet e kursit janë të azhornuara me ndryshimet e fundit ligjore.

Kohëzgjatja: 6 javë, 13 seanca 2 orë/seanca

Kontakt: 068 82 38 297

Must watch
Business Mag Nr. #24 - Tetor 2020

Numri 24 i revistës Businessmag.al sjell një panoramë të zhvillimeve, përshtatjeve dhe ecurisë në sektorë të ndryshëm të ekonomisë. Në të njëjtën kohë, shohim zhvillime relativisht të kënaqshme.  Organizime të reja si Dhoma Ekonomike e Gruas, duket si një shpresë për më shumë zë, lobim dhe mbështetje për gratë sipërmarrëse dhe sipërmarrjet e reja.

Gjatë kësaj periudhe angazhime si programi “Ringrihu më i fortë”, ishin një lloj kundërpërgjigje ndaj dëmeve ekonomike që po shkakton pandemia.

Influencerat vijojnë të rrisin hapësirat e tyre dhe janë bërë një instrument i rëndësishëm marketimi. Në brendësi të revistës do të gjeni renditjen e top 100 influencerave më të mëdhenj në vend.

Gjatë kësaj vere ndërkohë, vetë Businessmag pati një fushatë të suksesshme të promovimit të turizmit shqiptar. Qindra të rinj u angazhuan të dërgojnë foto dhe përshkrimet e vendeve të ndryshme të Shqipërisë.

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale