Të mërkurën në ICK, lançohet platforma inovative JIROO


JIROOTë mërkurën me datë 23 Tetor 2019, ora 11:00 bëhet lançimi publik i platformës dixhitale JIROO, në hapësirat e Innovation Centre Kosovo, Prishtinë.

JIROO është platforma e parë dixhitale në rajon me koncept të “ekonomisë së përbashkët” e cila ju mundëson individëve të përfitojnë nga automjetet e tyre duke i lëshuar ato me qira, si dhe personave të interesuar të marrin automjete me çmime më të arsyeshme se nga format trandicionale të dhënies së automjeteve me qira.

JIROO është një vlerë e shtuar në treg si një platformë e hapur dhe transparente për qiradhënësit dhe qiramarrësit ku shërbimet do të jenë të lehta dhe të shpejta për listimin e mjeteve motorike, komunikimi do të jetë i lehtë me përdoruesit përmes mesazheve, do të ofrohet mundësia e pagesave në mënyrë dixhitale, si dhe do të ofrohet sigurimi dhe kontratatat dixhitale. Të gjitha këto shërbime do t’u mundësojnë përdoruesve një qasje të lehtë, të sigurtë dhe transparente në përdorimin e platformës JIROO.

Qëllimi kryesor i platformës është që të ofrojë siguri për përdoruesit, eksperiencë të mirë dhe kualitet të lartë. Vizioni afatgjatë i kompanisë është që të zgjerojë shërbimet në tregun rajonal dhe ndërkombëtar duke krijuar kështu një markë atraktive dhe të besueshme për përdoruesit e platformës JIROO.

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale