Mundësi Biznesi me Gjermaninë


Shoqata më e madhe e biznesit gjerman dhe firma ndërkombëtare e këshillimit ju ftojnë në një takim biznesi.

Në datën 1 Nëntor 2019 ora 10:00, do të zhvillohet në Hotel Villa Tafaj takimi i parë ndërkombëtar i biznesit të Bundesverband Mittelständische Wirtschaft (BVMW) në bashkëpunim me kompaninë gjermane të konsulencës Beratungsbüro Wirtschaft GmbH dhe BBW Consulting. Kompanitë nga Shqipëria që janë të interesuara për një bashkëpunim me Gjermaninë ftohen në këtë event të veçantë.

Përveç ligjëratave kryesore për çështje juridike dhe ekonomike, fokusi kryesor është njohja dhe diskutimi i mundësive konkrete të bashkëpunimit. Temat përfshijnë bashkëpunimin në prodhim, tregti dhe shërbime.

Grupet e synuara janë kompani që duan të krijojnë ose zgjerojnë marrëdhëniet tregtare me Gjermaninë, kompani që janë në kërkim të financimit ose një investitor dhe njerëz që duan të krijojnë një kompani në Gjermani ose të jenë pjesë e një kompanie në Gjermani.

Eventi organizohet nga Bundesverband Mittelständische Wirtschaft (BVMW) në bashkëpunim me kompaninë gjermane të konsulencës Beratungsbüro Wirtschaft dhe filialin e saj shqiptar BBW Consulting.

BVMW është grupimi më i madh, i organizuar vullnetarisht dhe grupimi i interesit për përhapjen e kompanive Gjermane të nivelit të mesëm dhe është në kontakt të rregullt me ​​një numër të madh të kompanive gjermane. BVMW organizon më shumë se 2,000 evente çdo vit dhe përfaqësohet në rreth 40 vende dhe rajone në të gjithë botën.

Beratungsbüro Wirtschaft GmbH është një kompani konsulence aktive ndërkombëtare me qendër në Gjermani dhe me një filial në Tiranë, BBW Consulting. Këshilltarët e Grupit BBW janë ekspertë në çështjet ekonomike, ligjore dhe tatimore dhe kanë më shumë se 25 vite përvojë me ekipin e tyre shumëgjuhësh.

Shërbimet e Grupit BBW janë:

  • Konsulencë biznesi
  • Konsulencë juridike
  • Konsulencë tatimore
  • Financimi nga BE
  • Financimi
  • Bashkëpunimet / Joint Venture
  • Analizë tregu
  • dhe shumë më tepër

Për më shumë informacion dhe për t’u regjistruar në event kontaktoni: [email protected] dhe në
www.bvmw.de/albanien

Must watch
Business Mag Nr. #22 - Dhjetor 2019

Kemi ndjekur me vëmendje zhvillimet në ekonomi, e në veçanti ata që ne i quajmë gjeneratorët e kësaj ekonomie, sipërmarrësit privatë. Padyshim që sfidat janë të mëdha. Tregje të pa konsoliduara, konkurrencë e pandershme në shumë sektorë, pak mundësi për financim dhe investime në projekte të reja, Por ne kemi vërejtur gjithashtu një dinamikë e dëshirë të madhe për të ecur përpara.

Në Numrin 22 të Revistës së Businessmag, ju do të gjeni sipërmarrës të dhjetëvjeçarit të fundit, të cilët po shënojnë historinë e tyre të suksesit pa u ndier. Aktivë, energjikë, vizionarë dhe shumë të thjeshtë, ata mund të jenë një model shumë i mirë për t’u ndjekur. I tillë është Urani. Pasioni për perfeksionizëm e siguri nuk ia ul ritmin marramendës të ngritjes dhe zhvillimit të një biznesi. Ai sot ka ngritur një rrjet biznesesh të tija dhe administron edhe sipërmarrje të tjera.

Në brendësi të revistës do të gjeni edhe sipërmarrës të tjerë, nga Shqipëria dhe Kosova.

Ky numër u është dedikuar personazheve të suksesshshëm dhe zhvillimit të aftësive në shërbim të tregut. Ndaj i kemi dedkuar një paketë speciale artikujsh kapitalit njerëzor, rëndësisë së tij, sfidave dhe projekteve të vitit të arshshëm, të prezantuara në Shkollën Verore organizuar nga projekti zviceran “Aftësi për Punë”.

Mes personazheve ju sjellim Brizida Delvina, administratore e një hoteli në Tiranë, Ajo ka zhvilluar një karrierë ideale në fushën e hoteleri-turizmit. Edhe pse Brizida pëlqen të rrijë larg vëmendjes, ajo është një model frymëzues dhe një mentore e mundshme, tashmë edhe për ju që do …

Shiko më shumë
Na ndiqni në rrjetet sociale