Albanian Dreamin’ 2022 – Nxitja e inovacionit në teknologji përmes programeve të fuqizuara nga Salesforce Community dhe ndërtimit të urave nga Komuniteti Trailblazer globalisht

Albanian Dreamin’ organizohet nga Salesforce Trailblazer Community Groups Albania dhe Leadership Development Association Balkan për të tretin vit radhazi me një vizion të përbashkët që fuqizon të rinjtë në programet Salesforce, përmes bashkëpunimit, edukimit, rrjetëzimit dhe shkëmbimit të njohurive për të forcuar fuqinë punëtore dhe profesionalizmin në vend. Albanian Dreamin’ Conference çdo vit sjell një … Continue reading Albanian Dreamin’ 2022 – Nxitja e inovacionit në teknologji përmes programeve të fuqizuara nga Salesforce Community dhe ndërtimit të urave nga Komuniteti Trailblazer globalisht